Start » Webbutik » Black Diamond Traverse 3 Ski Poles

Black Diamond Traverse 3 Ski Poles

1 145,00 kr

Black Diamond Traverse 3 Ski Poles är ett par packbara och hållbara skidstavar för toppturer. Stavarna har en slitstark, hopfällbar aluminiumkonstruktion i 3 delar, med Dual Flicklocks för snabb justering.

Artikelnr: 3880801292078688 Kategorier: ,

Upptäck de nya Black Diamond Traverse 3 Ski Poles – dina bästa vänner under dina nästa toppturer! Dessa skidstavar har allt du behöver för att klara av alla bergstoppar med lätthet och stil.

Tillverkade med en slitstark aluminiumkonstruktion, är dessa skidstavar hopfällbara i tre delar och enkla att packa med i din ryggsäck. Men vad som verkligen gör dem till en oumbärlig del av din utrustning är deras Dual Flicklocks – en innovativ mekanism som möjliggör en snabb och enkel justering av stavens längd. Det innebär att du kan snabbt anpassa stavarna till varierande terräng och förhållanden utan att behöva ta av dig handskarna.

Med Black Diamond Traverse 3 Ski Poles kommer du upptäcka en helt ny nivå av prestanda och komfort. Oavsett om du vandrar uppåt eller kör utför, kommer den ergonomiska handtaget ge dig en fast och bekväm grepp och avlasta stress på dina handleder. Dessa skidstavar har även en justerbar rem, vilket hjälper till att hålla stavarna nära dig och ger dig ännu mer kontroll.

Tack vare deras hållbarhet och packbarhet är Black Diamond Traverse 3 Ski Poles en allsidig och praktisk skidstav för alla dina toppturer. Så vad väntar du på? Skaffa ditt par idag och upplev det ultimata i prestanda och stil när du utforskar bergen.

Köp Black Diamond Traverse 3 Ski Poles här och ta ditt skidåkande till en helt ny nivå!

Varumärke

Black Diamond

E-handel

Outdoorexperten

Black Diamond Traverse 3 Ski PolesBlack Diamond Traverse 3 Ski Poles
1 145,00 kr